Ingredients
per a 2 rotllets :
- 2 làmines de pasta de full(hojaldre)
- 10 filets fins de pit de pollastre
- 10 tires de bacon
- 10 talls de formatge
- 1 ou
- culleradeta d'oli
- Sal i pebre negre al gust (per adobar el pollastre)
Elaboració
1. Encenem el forn i el preescalfem a 200 ºC. Forram la placa del forn amb paper de forn perquè no s'enganxi.
2. Estenem les làmines de pasta de ful(hojaldre) i cobrim cadascuna amb 5 filets de pollastre cru adobats (es cuinaran perfectament dins el forn). A sobre dels filets posem el bacon i el formatge.
3. Enrotllem la pasta de full. Tanquem les vores i col·loquem els rotllets a la safata de forn.
4. Pintem amb ou batut la superfície dels rotllets i posem al forn a 200ºC durant 15-20 minuts o fins que estiguin dorats.
2. Estenem les làmines de pasta de ful(hojaldre) i cobrim cadascuna amb 5 filets de pollastre cru adobats (es cuinaran perfectament dins el forn). A sobre dels filets posem el bacon i el formatge.
3. Enrotllem la pasta de full. Tanquem les vores i col·loquem els rotllets a la safata de forn.
4. Pintem amb ou batut la superfície dels rotllets i posem al forn a 200ºC durant 15-20 minuts o fins que estiguin dorats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada