dimecres, 20 d’abril del 2016

Rotllos de hojaldre amb pollastre, bacon i formatge

Avui vos ensenyaré a fer rotllos de hojaldre amb pollastre, bacon i formatge, és una recepta fàcil de fer i que pots fer servir en aniversaris, festes, sopa, en qualsevol ocasió.





Ingredients  

           per a 2 rotllets :
  • 2 làmines de pasta de full(hojaldre)
  •  10 filets fins de pit de pollastre
  •  10 tires de bacon
  • 10 talls de formatge
  •  1 ou
  •  culleradeta d'oli
  • Sal i pebre negre al gust (per adobar el pollastre)


Elaboració

1. Encenem el forn i el preescalfem a 200 ºC. Forram la placa del forn amb paper de forn perquè no s'enganxi.

2. Estenem les làmines de pasta de ful(hojaldre) i cobrim cadascuna amb 5 filets de pollastre cru adobats (es cuinaran perfectament dins el forn). A sobre dels filets posem el bacon i el formatge.

3. Enrotllem la pasta de full. Tanquem les vores i col·loquem els rotllets a la safata de forn.

4. Pintem amb ou batut la superfície dels rotllets i posem al forn a 200ºC durant 15-20 minuts o fins que estiguin dorats.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada