El cap de setmana passat havia la fira de Sant Francesc a Muro i per la la família vaig fer aquest postres vos deix la recepta continuació:
Ingredients
Un paquet de galetes Maria
170 ml de llet + 200 ml (Per mullar les galetes)
250 g de xocolata per fondre
50 g de mantega o margarina
1 llimona
1 branca de canyella
coco ratllat
Elaboració
- Posar a bullir la llet, amb l'escorça de la llimona i la canyella per donar-li sabor.
- Quan ja estigui calent afegeix la xocolata i baixar el foc. Remoure perquè es vagin integrant els ingredients .
- Afegeix la mantega o margarina tallada en quadradets, i mescla bé fins que s'hagi fos completament. Si està massa espessa, afegim una mica més de llet.
- Posa la resta de la llet en un plat. Veu mullant les galetes una a una fins que reblendesquin, i col·locant-les en el motlle formant una capa de galetes.
- Aboca part de la xocolata fins a cobrir la capa de galetes. Després repeteix el procés, mulla les galetes i col·loca una nova capa sobre la xocolata, després xocolata, galetes altra vegada i així successivament.
- Reserva part de la xocolata per recobrir el pastís quan estigui acabada. Decora amb coco ratllat, per exemple, pot posar el que vulguis per decorar.

Molt bo
ResponElimina